Brief #4
Lieve familie en vrienden,
Na een aantal dagen op avontuur in Vietnam zijn we weer thuis in Cambodja (wat ook echt als thuiskomen voelde!). Onze laaste twee weken van werk bij His Child zijn inmiddels aangebroken. Bizar hoe
snel het allemaal is gegaan: time flies when you’re having fun! Hoewel we het op dit moment ook best zwaar hebben met de hitte, de
stress vanwege de enorme to-do-list en de extra emotionele lading van het afscheid nemen dat komen gaat...
Het zal een zwaar afscheid worden! Maar de resterende tijd willen we nog alles eruit halen wat erin zit! Zo staat er nog een groot paasontbijt op de agenda, willen we een nachtje in het weeshuis
logeren, het Youth Center decoreren en ook het prostitutiedorpje Svay Pak bezoeken. Kortom, genoeg te doen!
His Child met een Nederlands tintje
Een kleine update over ons verblijf hier. Momenteel bestaat ons His Child team voor het merendeel uit Nederlanders! Voor de komende twee weken
overtreffen we zelfs de Koreanen! Er is namelijk een team van een Nederlandse bijbelschool bij ons op bezoek die iets van het leven op ‘het mission field’ willen ervaren. Gisterochtend hebben we ze
voorzien van een enorm Hollands ontbijt mét allerlei soorten hagelslag, vlokken en pindakaas. Allemaal ingevlogen door papa Tom die hier een bezoekje heeft gebracht. Om te lezen hoe dat was,
verwijzen we je graag door naar ons vorige verhaal op de weblog!
Verzoek
Willen jullie aan ons denken en bidden
voor wijsheid en energie deze laatste periode? Dat we onze tijd, aandacht en liefde mogen gebruiken op de juiste manier en daarnaast ook volop mogen genieten van de laatste paar
weken!
Heel veel liefs uit het oververhitte Cambodja!Waar het kwik inmiddels de 40 haalt...
Janna & Marijcke
jannamarijcke@hotmail.com
Ik zal voor jullie bidden en als ik dat doe denk ik ook meteen aan jullie. Sterkte met die laatste loodjes. Goed om te lezen dat die koffer van Tom nog niet leeg is en dat jullie daar ruimhartig uit uitdelen. Ben benieuwd hoe die hagelslag er uitziet in die temperatuur. Het is hier ook ontzettend warm, ruim 20 graden :)
Hartelijke groet
Alex
prachtige verhalen om te lezen. knap hoe jullie je daar redden, en ook weten te genieten. christel heeft ook in datzelfde putje in de grond in Vietnam gehangen! alle goeds gewenst, alice