Dieptepunt bereikt.

Terwijl we samen met Gideon en Eljada, onze nieuwe grote kleine Nederlandse vriendjes, naar de spannende avonturen van Bob de Bouwer kijken, willen we even mededelen dat we ons officiele break-down moment hebben gehad! Afgelopen week was echt afzien, zwaar en ronduit klote. Vragen kwamen op als: wat doe ik hier eigenlijk? Heeft het wel nut? Waarvoor zijn we hier? Is dit het nou? Vanmiddag belandde we huilend op de bank en hebben we ff lekker alles eruit kunnen gooien. He, wat lucht dat op! Echt heel fijn om alles eerlijk met elkaar te bespreken! We kunnen soms echt gek van elkaar worden, onze persoonlijkheden zijn immers totaal verschillend, maar dan is juist de uitdaging om elkaar zoveel mogelijk aan te vullen en op te bouwen. Nog steeds zijn we heel dankbaar dat we hier samen mogen zijn, hebben we ook de grootste lol met z'n tweeen en slapen we elke nacht nog in hetzelfde bed! Hoewel Janna woensdag heerlijk in de nieuwe hangmat heeft vertoeft ;-).

We zijn ervan overtuigd dat we hier met een reden zijn. Alleen wat dat dan precies is, is nog een onbeantwoorde vraag.Misschien zijn we hier wel helemaal niet om alleen deze kindjes engels te leren of wekelijks knutsels te verzinnen. Misschien is het wel voor dat ene teamlid dat door een zware tijd ging en we konden steunen, misschien voor die buisinessman in Phnom Penh die op zoek was naar een internationale kerk, misschien wel alleen om anderen te inspireren, of misschien is dit alleen een voorproefje op wat ooit komen gaat!

Anyway, we gaan er morgen lekker een weekendje tussenuit en Phnom Penh onveilig maken. Backpack mee, een hostal induiken en dan volop de tourist uithangen! Hoewel we voor toeristen wel uitzonderlijk goed zijn in afdingen... haha, échte Nederlanders! Mede dankzij onze inmiddels vloeiende zinnen Khmai natuurlijk :-). Phnom Penh, nie jung tow! Here we come!

fotoaanpassen

Pieter

Balen van zo'n breakdownmoment. Ik twijfel geen moment aan het nut van jullie reis, als dat helpt. Ik ben onder de indruk, maar ik snap heel goed wat je bedoelt.

Juud

Komt wel goed hoor, schatjes.

Tuurlijk heeft het zin dat jullie daar zijn! Ik voel dat het tijd word voor een nieuwe mail naar jullie...

Rieta Zilverentant

Kom op meiden!!!

Bea en co

Fijn dat jullie elkaar zo goed aanvullen!
Wat dacht je van jullie geweldige positieve indrukken die jullie achterlaten? Daar steken ze vast heel veel van op en nemen ze op hun levensreis mee. En omgekeerd geldt dat voor jullie ook!
Soms/vaak zit 't hem maar in hele kleine dingen die grootse inpact kan hebben! Geniet ervan! dikke kus Bea en co

Bea en co

Toeval???? onderstaande zie ik net in mijn mailbox en is van de dagelijksegedachten.net. De moeite waard. Ik wilde jullie deze toch even toesturen.

Hoe meer je weet wie je bent en wat je wilt,
hoe minder je jezelf van streek zult brengen.

tom

elk nadeel heb zn voordeel: vanuit een dieptepunt kan je alleen nog maar omhoog.....

Jullie eerlijkheid en openheid is verfrissend, ga zo door!

Hein

Meiden, ik ben zo trots op jullie! Ga zo door, en: never waist a good crisis!!!

opi en omi

bon courage meisjes !!!alleen al de kinderen engels leren... zo belangrijk voor hun toekomst. xxxxxx o en o breda

Alex

Ik hoop dat het shoppen en uitrusten (zijn toch eigenlijk twee verschillende dingen :) een beetje geholpen heeft. Heel sterk dat jullie de dip gewoon eerlijk beleven. En dan moedig verder gaan. Ga door.
Soms ontdek je pas achteraf wat God aan het doen is in je leven.

0ma de vries drunen

lieve meisjes wat enig dat ik met jullie kan communicerern via ineternet, dank zij mijn mooi tehuis, fijn dat jullie het goed maken, gods zegen over jullie mooi werk liefs oma