Costa del Cambodja
Vorig weekend onze trip naar de Cambodjaanse kust gehad - Sihanoukville is echt een klein paradijsje: leuke restaurantjes, mooie stranden, knalblauwe zee, prachtige eilandjes en gezellige mensen. We kwamen in een heus backpackers-wereldje terecht. Heel gaaf om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en hun reisverhalen te horen. Maar nóg gaver om te kunnen vertellen dat wij hier voor een half jaar wonen en als vrijwilligers met straat- en weeskinderen werken. Als we dan ook nog duidelijk maken dat we net klaar zijn met onze middelbare school, oftewel 18 en 19 jaar oud zijn, vallen vele monden wagenwijd open van verbazing en respect. Nu hopen dat er iets van is blijven hangen na al dat feesten, want His Child is echt een aanrader!
Heerlijk om er even tussenuit te zijn geweest, dit gaf ons veel energie om nu weer te knallen! Onze TO-DO-list groeit met de week. Zo geven we inmiddels niet alleen engelsles aan de kleuters zelf, maar ook aan de leraressen. Verder starten we met onze eigen kinderclub op zondag, hebben we aangeboden binnenkort de opslag (een enorm rommelhok vol met medicijnen, knutselspullen, voetballen, vliegers, schriftjes etc.) op te ruimen en eergister zijn we fietsen gaan kopen waarop de kids veilig en makkelijk naar school kunnen. Nu alleen nog op zoek naar een oranje spuitbus, we moeten er natuurlijk wel een Nederlands tintje aan geven!
Ook ons online foto-album is weer bijgewerkt. Geniet ervan! En vergeet de video's niet op onze site!
we wensen jullie sterkte met het naderende afscheid in cambodja terug kijkend op een bizondere tijd van jullie leven!! wennen in nederland ook weer apart.
tot over een paar weken!liefs van ons uit breda