Welcome to Cambodia!
Yess we zijn er! Na een lange reis met een super leuke KLM vlucht, twee bizarre Chinese tussenstops en een heleboel vliegtuigmaaltijden (je kon kiezen rijst of rijst haha) kregen we een erg warm ontvanst door onze teamleden in Phnom Penh.
Een eerste indruk: benauwd, overweldigend, hele vriendelijke mensen (nog eens wat anders dan Chinezen) en een heleboel nog onbeantwoorde vragen! We zijn benieuwd wat ons allemaal te wachten staat hier... in ieder geval een groot avontuur!
Veel liefs uit het warme Takmao,
Marijcke en Janna
Hoi meiden, rijst of rijst... hihihi.. dat zul je nog wel vaker kunnen kiezen!! Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Wij zitten hier nog in het 'normale' nederland te wachten tot we dezelfde ervaring op gaan doen als jullie! Groetjes aan alle teamleden en veel plezier toegewenst!
Hè, wat leuk een eerste bericht te lezen (na jullie telefoontje vanmorgen, wat natuurlijk ook heerlijk was). Vergeten jullie niet om ook een beetje uit te rusten en bij te komen van zo'n lange vliegreis en alle druktes van afgelopen weken? Ik hoop dat jullie snel een laptop kunnen scoren zodat we kunnen skypen. Zet hem op je verlanglijstje voor Sinterklaas.....
Maar alles op z'n tijd hoor.
Heel veel liefs uit een regenachtig Leiden
Gelukkig dat jullie het nog doen. Vet vaag dat jullie nu aan de andere kant van de wereld zitten...
Ik hoop dat jullie rijst gekozen hebben, want rijst is echt niet te hachelen in zo'n vliegtuig. Vet bizar inderdaad dat jullie daar nu helemaal zitten, net als Pierre zegt...
Liefs!
Fijn te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. Jullie zitten in de warmte, wij hier in Nederland gaan de wintersferen proeven, want de temperatuur gaat naar onder het vriespunt. Ik hoop dat jullie je snel zullen thuisvoelen in de totaal andere cultuur.
groetjes,
Wim van Tuijl
ik schrok me gisteren dood toen ik hoorde dat er een behoorlijk ernstig ongeluk in Cambodja had plaatsgevonden,maar volgens mij een dag voordat jullie zijn aangekomen. Ik weet dat Janna haar hoofd aardig koel kan houden bij rampen, maar dit gunde ik jullie bepaald niet. Mooi zo, heb het goed blijf een beetje uit de buurt van de brug die naar het diamanteiland gaat.
liefs jannette prins
Heee! Goed om te lezen dat het goed gaat, ik heb vernomen dat er ook een telefoon gekocht is? ik ga is flink sparen om een keer te bellen!
Geniet ervan daar, want hier in het regenachtige leiden is het maar saai zonder jullie !
x
Hoi Janna en Marijcke
Leuk om van jullie te horen. Klinkt allemaal erg goed en ook flitsend. Alsof jullie geen tijd hebben om je te vervelen.
Ik hoop dat jullie inderdaad snel iets van de taal leren. Ik bid voor jullie en houd de website in de gaten. tjoh 6 uur kerk, het kan niet op :-)
Hoi, wat een heerlijke (en intense) tijd gaan jullie daar hebben. Dat wordt een herinnering die niemand jullie ooit kan afnemen! Als ik het zo lees word ik een klein beetje jaloers, denkend aan mijn eigen reisherinneringen..... Pas goed op jezelf en GENIET met volle teugen! kus, Beatrijs
Sinterklaas en Zwarte Piet
Vergeten heus lieve Janna niet
Want zij is nu pas "gestrand"
In een ver en warm land
Zij zorgt daar maandenlang
Voor kindertjes..een groot belang
Sint en Piet vinden dit heel sterk
"Goede moed voor al dat werk"
Sinterklaas en Pieterbaas